Ce trebuie să luați în considerare atunci când instalați sisteme de apeduct

Experții SantehService recomandă să luați în considerare factorii principali  atunci când instalați un sistem de alimentare cu apă și hidro evacuare, canalizare:

1) Calculul corect al lungimii traseului. Când se încălzesc țevile se alungesc ușor, iar când se răcesc, se scurtează. Prin urmare, dacă lungimea traseului, ca exemplu este de 15 metri, atunci o țeavă din polietilenă reticulată se extinde cu 15-17 cm iar din metalo-plast – cu 6 cm. Acesta este important  atunci când montați un sistem de alimentare cu apă din polipropilenă.

Atunci când se utilizează produse din inox sau cupru, proiectul prevede o buclă de compensare termică în formă de U. În caz contrar, este probabilă o ruptură a conductei din cauza dilatării termice semnificative a elementelor.

2) Sistem de sanare. Trebuie să includă filtre pentru curățarea primară, pentru curățarea fină și pentru apă potabilă. Primul tip de echipament este necesar pentru a preveni pătrunderea așchiilor de metal și a nisipului în instalațiile sanitare. Filtrele fine sunt destinate pentru a colecta particule mici de rugină și praf. Filtrele de apă potabilă sunt folosite pentru purificarea finală a apei.

3) Pompe și regloare de presiune. Reductoarele asigură o reducerea compresiei până la indicii optimi. Multe instalații sanitare funcționează la o presiune a apei de cel mult 3 bar. Prin urmare, utilizarea reductoarelor vă permite să sporiți  durata de exploatare a sistemului de apeduct.

4) Responsabilitatea pentru scurgeri și alte situații de urgență.

Meșterii companiei SantehService realizează instalarea unui sistem de alimentare cu apă, înlocuirea țevilor în casă, montarea țevilor de apeduct și alte lucrări tehnice sanitare. Costul și viteza de procesare a comenzii vor surprinde plăcut.

Cu meșterii SantehService, apelarea unui instalator nu va mai fi o „durere de cap” pentru gospodine.