Cazane pe gaz de suspendate cu dublu circuit soluție universală pentru orice locuință

Avantajele incontestabile a instalării unui cazan pe gaz cu dublu circuit într-o casă privată față de cel cu un singur circuit.

Un cazan pe gaz suspendat cu dublu circuit presupune utilizarea unui sistem de încălzire și de alimentare cu apă caldă. Un astfel de dispozitiv este mai complex la design. Diferite module sunt responsabile de comutarea sistemului de la circuitul de încălzire la circuitul de apă caldă, rezolvând toate problemele necesare sezonului rece prin instalarea unui cazan de încălzire. Prețul cazanelor cu dublu circuit este mai mare, dar acest lucru este acoperit în totalitate de economia și ușurința de utilizare.

Toate componentele cazanului sunt asamblate într-o cutie compactă, închisă deasupra cu o placă metalică. Carcasa se monteaza pe perete folosind suruburile incluse în complect. Pe lângă alte avantaje, instalarea unui cazan pe gaz suspendabil economisește spațiu, nu este nevoie să echipați o cameră separată pentru cazane, ca atunci când conectați un cazan de podea.

Instalarea cazanelor pe gaz într-o casă privată sau în apartament trebuie efectuată în conformitate cu următoarele reguli:

1) Locul de instalare al construcției trebuie să fie aprobat de compania de gaze și să corespundă reglementărilor legibile.

2) Proiectul de racordare a unitatii trebuie programat si agreat cu serviciul de gaze.

3) Contoarele  consumului de combustibil sunt instalate de către specialiști din cadrul serviciului de profil.

4) Este important ca încălzirea pe gaz: instalarea și punerea în funcțiune să fie efectuate numai de specialiști calificați. Trebuie să fie conectat corespunzător la sistemul de alimentare cu apă și la conductele de gaz.

Firma SantehService oferă servicii de instalare sanitare de calitate, de complexitate diferită. Înainte de instalare, experții verifică complectul  setulului de echipamente. Apoi ei elaborează schema circuitului, determină   toate punctele, unde va fi montat cazanul și îl conectează în serie. Efectuați prima umplere de probă a circuitului cu lichid termic  și testați funcționarea cazanului.

Consumatorii rezonabili se pregătesc pentru iarnă din timp, așa că majoritatea comenzilor de vară sunt-  instalarea unui cazan pe gaz într-o casă privată. Prețul pentru funcționarea ulterioară a unui astfel de echipament acoperă rapid cheltuiele instalării acestuia.